Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Candidații formațiunii s-au prezentat la primă oră la Biroul Electoral, în ultima zi de depunere a dosarelor!

Filiala județeană a Alianței pentru Unirea Românilor a reușit să păstreze până în ultimul moment suspansul în legătură cu numele candidaților pentru alegerile parlamentare, precum și ordinea acestora pe liste. De vreme ce acestea au fost depuse, azi dimineață, la ora 9, putem reține că pentru pentru Senat candidează sigur: Paul Purea, Dumitru Micu, Lidia Olteanu și Ioan Pop, iar pentru Camera Deputaților: Samuel Miclău, Sergiu Crețan, Bogdan Gaița, Pavel Martinescu, Bora Marta, George Beloescu și Octavian Ursulescu.

AUR își propune să deruleze o campanie pozitivă, bazată pe principiul „vrem să vedem ce putem să facem, ce putem schimba în bine în județ“. „Candidații noștri sunt din tot județul. Pe listă se află și Ioan Pop, cel pe care noi îl considerăm adevăratul primar din Berzovia. Reamintim că PNL, unul din cele două partide comasate, «comasații» cum le spunem noi, au ales să trișeze în ziua votului din 9 iunie. Am demonstrat asta, am mers la Poliție, sperăm ca autoritățile să-și facă treaba și adevăratul primar să-și primească mandatul.“, a declarat liderul filialei AUR, Samuel Miclău, după depunerea dosarelor cu candidaturile și semnăturile de susținere.

„Va fi o luptă strânsă. Suntem un partid relativ nou, care nu a mai fost la guvernare, căruia nu i se poate imputa absolut niciuna din tarele cu care ne luptăm. Noi sperăm ca oamenii să devină atât de conștienți de necesitatea unei schimbări încât e foarte posibil ca noi, AUR, să avem senator, poate doi deputați. Dacă cineva așteaptă o schimbare, aceasta trebuie așteptată de la noi!“, a adăugat, la rându său, doctorul Paul Purea, primul de pe lista candidaților pentru Senat.

JCS-Walter Fleck

1 Comentariu

  1. Asta da lista de patrioti…unde l-ati lăsat pe jandarmul Tobă? Dar pe militienii Oncică si Andrițoi? Am vazut ca defilati cu Micu si Pop, vașnici aparatori ai ordinii publice (de partid)! L-ati pus pe transpartinicul obosit și expirat Purea… Vai de lista voastră!

Adaugă comentariu