Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Marea dorință a Oanei, cea a cărei voce, săptămâna trecută, i-a încântat pe reşiţeni: să cânte cu o formație completă. Lucru ușor de spus, dar greu de făcut.Asta fiindcă e greu să găsești muzicieni și să te și potrivești cu ei în ceea ce canți. Până acum, două chitări i s-au alăturat: cea a lui Lau, împreună cu care Oana cântă constant, și cea a lui Andrei, prieten vechi care o ajută din când în când. Așa s-a întâmplat la concertul susținut recent în foișorul din Parcul Tricolorul.

„Mulțumim primăriei pentru organizare și sperăm într-o colaborare cât mai lungă. Cântăm doar cover-uri; de regulă rock, dar și folk ori reggae, în funcție de eveniment sau public”, aflăm de la Oana.

Tânăra de 20 de ani își amintește încurajările primite de mică de la cei care o auzeau cantând. De câțiva ani se dedică mai serios muzicii iar tatăl ei a încurajat-o să repete și la chitară. O chitară pe care și-a cumpărat-o de la Timișoara, cu care obișnuiește să se acompanieze.

„În cazul meu, cântatul este talent nativ. Până nu demult, am repetat la Casa de Cultură Studențească și mulțumim celor de acolo. Acum fiind vară, repetăm fie în aer liber, fie în cate-o sală de la Universitate, lucru pentru care suntem recunoscători”, a mai spus Oana care ne invită pe toți la concertele ei.

Ionel Ivaşcu

Adaugă comentariu