Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Una din grupele de perspectivă din Valea Domanului este cea de Juniori B, pregătită de Cosmin Buda.

Centrul de copii și juniori din Valea Domanului este unul reprezentativ pentru fotbalul cărășean. De aici au plecat spre marea performanță mai mulți fotbaliști talentați, care au ajuns să confirme atât în țară, cât și în străinătate. Una dintre grupele care iese în evidență în acest sezon este cea de Juniori B, pregătită de antrenorul Cosmin Buda.

Tinerii fotbaliști activează în Seria a V-a a Campionatului Național de Fotbal al Juniorilor B sub titulatura de Metalul Reșița și au șanse foarte mari de calificare în faza următoare a competiției. După opt etape, reșițenii sunt pe locul al doilea în clasament, după ACS Poli Timișoara. „Este un colectiv sudat, majoritatea băieților joacă de câțiva ani împreună, a spus antrenorul Cosmin Buda. Noi ne pregătim cu seriozitate, iar rezultatele se văd. Chiar dacă am debutat cu un eșec, în deplasare cu ACS Poli Timișoara, în condițiile în care aveam foarte mulți titulari accidentați, ne-am revenit pe parcurs și iată-ne înscriși în lupta pentru calificarea în etapa următoare a Campionatului Național.“

La Juniori B, Metalul Reșița a înregistrat până acum șase victorii, un rezultat de egalitate și a pierdut un singur meci, în prima etapă, pe terenul actualului lider, ACS Poli Timișoara. Este grupa de vârstă cel mai aproape de îndeplinirea unui obiectiv, ieșirea din seria preliminară. Și de aici orice se poate întâmpla, drumul spre turneul semifinal și apoi cel final fiind deschis. Din anul 2007, nicio echipă de juniori din Valea Domanului nu a mai ajuns într-un turneu final. Actualii juniori B pot însă reuşi această performanţă.

Adaugă comentariu