Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Atacat de mai mulți liberali cărășeni în ultimele zile, liderul PNL CS, Marcel Vela, le reamintește acestora ce au pățit mai mulți liberali de frunte care l-au atacat pe Ludovic Orban ori au făcut declarații ce afectează imaginea partidului.
Vela spune că după ce a votat pentru excluderea lui Viorel Cataramă, va face la fel și în cazul liderului PNL Giurgiu, Marin Anton, în prima ședință a Biroului Politic Național al PNL, când conform deciziei Biroului Executiv din 21 ianuaire, Ludovic Orban va solicita demiterea lui Marin Anton. Vela le transmite, voalat, ce-i drept, contestatarilor săi din Caraș-Severin că trebuie să respecte Statutul partidului. „După excluderea lui Viorel Cataramă, care a făcut declarații publice împotriva președintelui Ludovic Orban și a BPN, în prima ședință a conducerii naționale voi vota și pentru demiterea lui Marin Anton din Giurgiu, care a făcut declarații publice ce afectează imaginea PNL. Așadar, respectarea Statutului nu este un moft sau opțională, nici în Sectorul 2 din București, nici în Giurgiu, Gorj, Caraș-Severin sau alt județ din țară, indiferent de numele, funcțiile sau potențialul financiar al unora sau altora. Obiectivele tuturor membrilor PNL trebuie să fie lupta împotriva guvernării PSD-ALDE-UDMR, care duce România din criză în criză și apărarea compatrioților de un partid socialist care, zi de zi, ne scoate în afara valorilor Uniunii Europene. În concluzie, nu mai au ce căuta în fruntea unei organizații liberale personaje care susțin PSD și trădează PNL”, explică președintele PNL CS într-un comunicat de presă.

Potrivit Statutului PNL, orice liberal trebuie „să pună în practică, cu disciplina și responsabilitate, toate hotărârile și deciziile organelor de conducere ale partidului, să nu participe la acțiuni sau manifestări contrare intereselor partidului și să nu aibă atitudini ori luări de poziție care să contravină deciziilor și hotărârilor organismelor statutare ale partidului”.

2 Comments

  1. Au declarant raspicat:
    Popa ca el nu prea face politica
    Torma ca nu are el vreme de sedinte
    Felix recunoaste ca nu il intereseaza BJ
    Asa ca aplicat metodic, sa se reprezinte pe ei !

  2. ce dracu ‘ atata partid liberal cand 90% sunt toti basisti decolorati din portocaliu in galben !

Adaugă comentariu