Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La iniţiativa Ligii Pensionarilor din Reşiţa, mai mulţi membri ai organizaţiei vor ecologiza două zone ale municipiului.

În cadrul programului anual de activităţi pe care şi l-au propus membrii Ligii, astăzi se regăseşte „ecologizarea zonelor verzi din municipiu”, mai exact Parcul Tricolorului şi Parcul Rozelor.

„Contăm pe 20 de membri ai Ligii, dar asta nu înseamnă că cei care vor dori să ni se alăture nu o pot face. Suntem sprijiniţi logistic de Primăria Reşiţa şi încercăm să oferim, prin această activitate, un model de urmat pentru cei mai tineri decât noi. Este o acţiune civică în viaţa cotidiană şi, până la finalul anului, ne-am propus să derulăm acţiuni care să dovedească celorlalţi că şi după vârsta de 60 de ani mai există o viaţă împlinită şi perspective optimiste. Sperăm ca cei tineri să înţeleagă acest lucru şi să ofere exponenţial asemenea modele”, ne-a declarat Dumitru Ursu, preşedintele Ligii Pensionarilor din Reşiţa.

Pe lista de activităţi a organizaţiei se mai regăsesc concursuri de şah şi table excursii în județ, întâlniri pe teme medicale, concurs gastronomic şi întâlniri cu autorităţile locale şi judeţene.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu