Caraş-Severin, Romania

Începând din acest weekend, Bamboo Outdoor Văliug vă aşteaptă pe plajă, cu muzică bună şi servicii pentru toate gusturile. Sâmbătă, 13 iunie, va avea loc marea redeschidere, ce va culmina seara, de la ora 23.00, când va începe o petrecere alături de invitaţii speciali DJ Cezar Torres (Ibiza), DJ Dany More (Londra) şi DJ Phantom. Intrarea liberă pentru doamne şi domnişoare!

În fiecare zi, Bamboo Outdoor Văliug vă oferă program muzical de calitate, restaurant italian, românesc şi internaţional, pizza pe vatră şi cocktail-uri exotice preparate de barmani profesionişti, servite pe plajă de ospătari.

Aveţi la dispoziţie 40 de locuri de cazare, în căsuţe de câte două locuri (100 de lei sâmbăta, 60 de lei în restul săptămânii), parcare fără plată cu 100 de locuri şi internet Wi-Fi. Intrarea pe ponton este liberă de luni până vineri. Închirierea unui şezlong în weekend costă 20 de lei, iar un pat dublu – 50 de lei.

În fiecare weekend, Bamboo Outdoor Văliug va găzdui petreceri cu cei mai în vogă DJ şi trupe, atât din România cât şi din străinătate.

Pentru rezervări sunaţi la 0757.10.11.11.

Adaugă comentariu