Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Deputatul de Caraş-Severin îi cere premierului să îşi pună la treabă parlamentarii pentru o nouă Constituţie

Într-un comunicat trimis redacţiei, Valeria Schelean susţine că „președintele PSD Victor Ponta continuă să manipuleze opinia publică și să folosească dubla măsură atunci când face invitații publice către opoziție pe tema revizuirii Constituției, în condițiile în care în Parlament nu a făcut niciun demers pentru reînceperea lucrărilor Comisiei speciale pentru revizuirea Constituției“.

Aceasta consideră că „invitațiile pe Facebook adresate opoziției, făcute, cu siguranță, doar din motive de imagine, nu repezintă nimic dacă nu sunt urmate și de gesturi politice concrete, care să dovedească seriozitatea președintelui PSD și a partidului său“.

„Dacă PSD și domnul Victor Ponta ar fi serioși, atunci ar instrui parlamentarii majorității parlamentare să reînceapă și lucrările acestei comisii și să trecem la punerea Constituției în acord cu nevoile României și ale cetățenilor săi.

În plus, având în vedere lipsa de transparență din cadrul Comisiei pentru Cod Electoral, doresc să atrag atenția că lucrările Comisiei pentru revizuirea Constituției trebuie să fie publice. Nu se poate modifica legea fundamentală a țării ascunzându-ne de ochii cetățenilor“, se mai spune în comunicat.

Adaugă comentariu