Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Deputatul PD-L a susţinut joi, 16 februarie, o conferinţă de presă cu privire la două probleme de actualitate, drumurile înzăpezite şi locurile de parcare.

După cum obeservă Valentin Rusu, în ultimele săptămâni cele două merg „mână în mână“.

„După ce că reşiţenii plătesc pentru aceste locuri de parcare, primesc şi amenzi pentru că nu le deszăpezesc. Sunt foarte curios câţi bani a alocat primarul pentru iarna acestui an în condiţiile în care azi (joi – n.r.) am văzut doar utilaje de construcţii. Cum este posibil, Consiliul Judeţean să-şi facă treaba şi drumurile judeţene să fie deszăpezite iar Reşiţa, capitala Banatului de Munte să arate aşa?“.

Cu privire la declaraţia primarului Mihai Stepanescu conform căreia Valentin Rusu şi Viorel Blajovan ar fi implicaţi în concesionarea parcărilor, deputatul PD-L Caraş-Severin cere public „să spună la ce se referea. În cursul săptămânii viitoare se împlinesc două luni de când cele opt puncte termice trebuiau finalizate. De ce nu vine nimeni să spună care este stadiul lor?“.

Tot în şedinţa de joi, deputatul Valentin Rusu a anunţat faptul că Doru Dinu Glăvan va candida la primăria Reşiţa din partea PD-L Caraş-Severin.

Adaugă comentariu