Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vineri, Elena Udrea a făcut o vizită în Caraş-Severin, ocazie cu care nu au lipsit înţepăturile la adresa USL. Aşa cum era de aşteptat, replica social-liberalilor cărăşeni nu a întârziat.

Elena Udrea a declarat că „sub semnătura mea de ministru au venit aici în judeţ peste 160 de milioane de euro şi vă asigur că acum, de când cu Guvernul USL nu a mai venit un ban“.

Într-un comunicat al USL Caraş-Severin, semnat de către Marcel Vela şi Ion Mocioalcă, Elena Udrea este acuzată că „îşi permite să dea sfaturi şi să facă declaraţii mincinoase vorbind de sume fabuloase, pe care chipurile le-a adus în judeţul Caraş-Severin, în condiţiile în care activitatea ei ca ministru a fost una dezastruoasă“.

Social-liberalii cărăşeni mai amintesc şi de faptul că Guvernul Boc a tăiat pensiile şi salariile „pentru a finanţa proiectele Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului care nu au avut nicio finalitate“ şi că „Elena Udrea este şi ea responsabilă de guvernarea dezastruoasă a PDL, nefiind în măsură să facă asemenea afirmaţii“.

8 Comments

 1. Datoria tarii de 100 de miliarde de euro pentru care se platesc dobanzi anuale si comisioane de 600 de milioane de euro este imputabila lui Basescu, Udrea, Igas, Funeriu, Blaga, Boc, Cseke, etc si ei in mod normal ar trebui incatusati.

 2. daca tot va laudati cu aceste sume fabuloase ale unora sau altora, spuneti si opiniei publice ,in ce buzunare au intrat, ca ceva concret nu se vede finalizat din astea.centura caransebesului e varza, somajul din judet pe noi culmi, oamenii pleaca din judet spre alte tari, s.am.d.aveti ceva noutati ca s-a schimbat viata populatiei?

 3. „Elena Udrea face declaratii mincinoase” -mai mari decit faceti voi?
  Dar voi, ce dracu ati facut? ati mincat banii care vi i-a dat Udrea?de unde aveti atitea averi si afaceri de familie?DNA -ul nu vede ce se-ntimpla in judetul asta batut de soarta, numai cu oameni sarmani si copii care nu-si permit sa se mai duca la scoala din cauza costurilor?
  Asta nu-i intereseaza pe stimabilii uslisti.
  Bravo natiune, halal sa-ti fie!

 4. Udrea ar trebui sa faca Partid cu Monica Gabor cu sora ei si alte parashute deschise si nedecise…

 5. Cenzura pe care o aplicati nu face parte din lumea democrata, din Programul FSN din Decembrie 1989.

 6. trageti la raspundere pe caractere ca in imaginile de mai sus , si toti politicienii mincinosi ai judetului ?

 7. Este o mincinoasa dar astia doi sunt cei mai mari imbecili si corupti politicieni.

Adaugă comentariu