Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vineri, Elena Udrea a făcut o vizită în Caraş-Severin, ocazie cu care nu au lipsit înţepăturile la adresa USL. Aşa cum era de aşteptat, replica social-liberalilor cărăşeni nu a întârziat.

Elena Udrea a declarat că „sub semnătura mea de ministru au venit aici în judeţ peste 160 de milioane de euro şi vă asigur că acum, de când cu Guvernul USL nu a mai venit un ban“.

Într-un comunicat al USL Caraş-Severin, semnat de către Marcel Vela şi Ion Mocioalcă, Elena Udrea este acuzată că „îşi permite să dea sfaturi şi să facă declaraţii mincinoase vorbind de sume fabuloase, pe care chipurile le-a adus în judeţul Caraş-Severin, în condiţiile în care activitatea ei ca ministru a fost una dezastruoasă“.

Social-liberalii cărăşeni mai amintesc şi de faptul că Guvernul Boc a tăiat pensiile şi salariile „pentru a finanţa proiectele Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului care nu au avut nicio finalitate“ şi că „Elena Udrea este şi ea responsabilă de guvernarea dezastruoasă a PDL, nefiind în măsură să facă asemenea afirmaţii“.