Caraş-Severin, Romania

BUCUREŞTI – Aflată la prima participare la un turneu final, echipa feminină de handbal junioare II a Clubului Sportiv Universitatea Reșița s-a clasat pe locul cinci, în întrecerea care a avut loc la Sala Lucian Grigorescu din Capitală. Puțin a lipsit ca echipa pregătită de Cristian Busuioc și Liviu Viașu să ajungă în semifinale și să intre astfel în lupta pentru medalii.

Repartizată în Seria a II-a, Universitatea Reșița a înregistrat două remize și a fost învinsă de echipa gazdă: 27-27 cu LPS Brăila, 18-18 cu Marta Baia Mare și 22-30 cu Școala 181 București. Astfel, reșițencele s-au situat pe locul 3 în serie și au disputat meciul pentru locurile 5-6 cu ocupanta locului al treilea din cealaltă serie, LPS Roman. Victoria a revenit de această dată formației reșițene, cu emoții, 28-27, după un gol înscris în ultima secundă de joc de Lorena Mocodean, din aruncare de la 7 metri.

Pentru turneul final, antrenorii Cristian Busuioc și Liviu Viașu au mizat pe următorul lot de jucătoare: Maria Popescu, Alexandra Rotaru, Rebecca Pecoli, Cătălina Dumitrescu, Adriana Voina, Alina Cristea, Claudia Stanciuc, Alexandra Pîrcioagă, Lorena Mocodean, Alexandra Dinu, Lavinia Grozuța, Alexandra Lobonțiu, Andreea Matula, Cristina Boeriu.

1 Comment

  1. Slab loc dupa banii investiti in aducerea de junioare. Pacat ca nu s-a obtinut un loc pe masura eforturilor financiare.

Adaugă comentariu