Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În ultima etapă, handbalistele vor întâlni pe CSM Slatina, duminică, 16 noiembrie, de la ora 11.

În această săptămână, handbalistele de la CS Universitatea Reșița încheie tururile de campionat, la Junioare I și în Divizia A. Elevele antrenorului Cristian Busuioc au terminat pe primul loc, fără înfrângere, turul Campionatului Național de Handbal al Junioarelor I, Seria E, după ce au învins și miercuri, 12 noiembrie, în ultima etapă, pe CSS Caracal, în deplasare, cu 28-25.

Reșițencele au avut avantaj și la pauză, 16-11. Au jucat în acest meci: Alexandra Popescu – Adriana Voina (9 goluri), Alexandra Dinu (7), Lorena Mocodean (5), Claudia Baldovin (4), Claudia Stanciuc (2), Alina Cristea (1), Lavinia Grozuța, Alexandra Pîrcioagă, Cătălina Dumitrescu, Anita Matula. După primul turneu de sală și cele șapte etape din tur, Universitatea Reșița ocupă prima poziție a clasamentului, cu 27 de puncte. Întrecerea junioarelor I se va relua în ianuarie 2015, cu cel de-al doilea turneu de sală.

Universitatea Reșița încheie, pe teren propriu, și turul Diviziei A de handbal feminin, Seria B. În etapa a noua, echipa reșițeană va întâlni la Sala Polivalentă, duminică, 16 noiembrie, de la ora 11, formația CSM Slatina. Reșițencele au până acum până acum patru victorii și patru înfrângeri, 12 puncte și sunt pe locul al VI-lea în clasament, la egalitate cu adversara de duminică.

Adaugă comentariu