Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Poliţiştii reşiţeni s-au lăudat, miercuri, cu descoperirea şi indisponibilizarea de produse în valoare de peste 27.000 de lei. Captura a fost făcută, de fapt, marţi, în cadrul unei acţiuni pe linie de tutun şi produse de tutun, prilej cu care o femeie a fost surprinsă în piaţa agroalimentară de la Intim, oferind spre vânzare diferite produse alcoolice pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Oamenii legii au putut găsi şi mai multă marfă, care era ascunsă în toaleta complexului, aproape 1.300 de pachete de ţigări netimbrate (25.380 de ţigarete), 13,35 kilograme de tutun, 55,5 litri de băuturi alcoolice, două cutii cu foiţe pentru ţigarete şi cinci aparate de confecţionat ţigarete.

„Produsele descoperite au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul cauzat bugetului de stat urmând a fi stabilit ulterior. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «colectare, deținere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal» (…) și «deținerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate corespunzător» (…) față de trei femei, cu vârste de 52, 55 și 56 de ani, toate din municipiul Reșița“, ne informează Poliţia judeţului.

Adaugă comentariu