Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Iar pentru asta există 365 de secții de votare în județ, deschise de la ora 7.00, care au primit, vineri şi sâmbătă, toate cele necesare votului.

În total, 881.421 buletine de vot, în număr egal pentru Europarlamentare şi pentru fiecare întrebare a Referendumului, 1.825 de ştampile cu menţiunea „votat“ şi 270.616 timbre autocolante au ajuns deja în secții şi aşteaptă votul. De la Biroul Electoral Central am putut afla că sunt aşteptați la urne 266.730 de cărăşeni înscrişi pe listele permanente şi pe cele speciale. În total, la nivel național, 18,26 de milioane de români cu drept de vot. Din acest punct de vedere, Caraş-Severinul este pe locul 34 la nivel național. Prima poziție este ocupată de Capitală, cu aproape 1,8 milioane de cetățeni aşteptați la urne, în vreme ce Timişul se află pe locul patru.

Se va putea vota pentru Europarlamentare, în final țara noastră urmând să trimită 33 de reprezentanți în Parlamentul European, dar şi pentru Referendum. Se poate participa la ambele scrutinuri sau doar la unul, existând posibilitatea revenirii pentru a vota şi la celălalt, cu condiția ca acest lucru să se întâmple până la ora închiderii secțiilor, adică la 21.00. La acea oră, chiar dacă secțiile sunt închise, mai pot vota cei care se află deja în interiorul acestora.

În principiu, se poate vota în baza actului de identitate valabil sau a paşaportului, la secția la care sunteți arondați în funcție de domiciliu. Cei care nu sunt în localitatea de domiciliu, pot vota la orice secție. Important este să votați!

4 Comments

    • Inseamna ca esti un puscariabil care trebuie sa fie „spalat” de vreo lege de-a lui Dragnea!

      Oamenii cinstiti nu vor ca Justitia sa fie facuta de un puscarias in interesul hotilor.

      • sigur inseamna ca omul gandeste corect ! Nu poti vota pt orice idiotenie slobozita de Marele Mut !

  1. incercati sa cautati ce inseamna „codex alimetarius” sa vedeti ce a facut pt romani „competentul ” Csolos ( in traducere om fara cuvant ,tradator ,mincinos)

Adaugă comentariu