Caraş-Severin, Romania

JUPA – Localnicii din Jupa, sat ce aparține de Caransebeș, nu s-au înghesuit vineri să participe la acțiunea de curățare a islazului comunal de tonele de deșeuri aruncate acolo de-a lungul ultimilor ani.

 Doar reprezentantul jupenilor în legislativul local, Ovidiu Ruicu, și încă un localnic, au dat o mână de ajutor echipei trimise de operatorul de salubritate din Caransebeș. Potrivit lui Ruicu, locuitorii din Jupa și-au făcut o obişnuinţă din aruncarea resturile menajere pe islazul comunal. „Tonele de gunoi strânse, materiale de construcții, crengi, plastic, haine sau chiar animale moarte, au fost depozitate într-o groapă pe care am amenajat-o la marginea satului. Pentru a nu ne mai confrunta cu situații de acest gen, vom monta două panouri informative de avertizare”, a precizat delegatul sătenilor din Jupa.

Reprezentanții Transal Urbis fac încă o dată apel către cetățeni să anunțe operatorul de salubritate pentru a le pune la dispoziție utilajele necesare pentru depozitarea deșeurilor în locuri controlate.

4 Comments

  1. Jopanii…? Sunt domni mari! Asa i-a dresat siatemul…ala care da sarmale in fiecare an fara numar, fara CNP…

  2. Doar ei sunt FRUNCEA nu? Mari GUGULANI nu? Cum sa isi adune…propriul gunoi? Ce sunt ei , dragii de ei…da stiu sa urle ca e MIZERIE domnle!!!!!!

    • Tu sa-ti vezi de Mehedintul tau ! Va inghit peturile. Am trecut pe-acolo si m-a apucat scarba. Pe banateni au voie sa-i critice numai banatenii !!!

      • Alo TARANE sunt din Caras! Dar dumneata Ppa vad ca esti tare istet la fel de fel de afirmatii!!! Chiar, de unde ai scos treaba cu mehedinti? Esti un „gugulan” frustrat? Intreb si eu!

Adaugă comentariu