Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Acum totul este altfel! Locaţie nouă, salon de lux, servicii la cele mai înalte standarde! Un loc în care dorinţa de a fi frumoasă se accentuează, un loc în care simţi că respectul pentru femeie este aparte, un loc în care mulţumirea clientelor contează, iar acest loc este Salon Diva B&G din Caransebeş, situat acum pe str.Constantin Popasu, nr. 17 din municipiu.

Pe lângă multe oferte pe care le avem, am vrut să întâmpinăm clientele într-o locaţie în care să se simtă cu adevărat bine, un loc care să le confere siguranţa că totul este în regulă. Şi am reuşit. Le aştept să se convingă că, în Vestul ţării, doar la Caransebeş pot găsi un astfel de loc, un colţ în care să îşi regăsească încrederea în feminitatea lor. Locaţia este nouă, dar programările se fac tot la tel. 0724850733“, ne-a spus Geta Stan, şefa Salonului Diva.

OFERTE DEOSEBITE:

În această toamnă Salon Diva B&G vine cu:

– noi tratamente faciale!Preţ Promo 130lei pentru Demachiere +Microdermabraziune cu dischete de unică folosință +Radiofrecvenţă + DermoLed +Masca+Crema de final.

– mari REDUCERI la CRIOLIPOLIZA: 100 LEI o APLICARE!

Toamna este frumoasă şi vă îmbie să vă plimbaţi pe cărările frumuseţii ce duc doar la Salon DIVA B&G din Caransebeş!

Adaugă comentariu