Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ediţia 2013 a Campionatelor Naţionale de marş a fost dominată de atleţii reşiţeni. Traseul rutier dintre Universitatea Eftimie Murgu Reşiţa şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin a cunoscut, sâmbătă, 23 martie a.c., o nouă emulaţie sportivă, cu prilejul Campionatelor Naţionale de marş pe şosea, la toate categoriile de vârstă, seniori, tineret, juniori. Competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Atletism Caraş-Severin, Federaţia Română de Atletism (prin prof. Traian Badea), C.S. Universitatea, C.S. Municipal, Universitatea Eftimie Murgu şi Liceul Teoretic „Traian Vuia“, cu sprijinul Primăriei Reşiţa.

În ciuda frigului pătrunzător, la start s-au prezentat 103 mărşăluitori, din majoritatea cluburilor de profil din ţară. Iar concursul a fost dominat, şi de această dată, de atleţii reşiţeni, pregătiţi de antrenorii Iosif Măzăran, Octavian Măzăran şi Rudolf Csunderlik, care au cucerit zece medalii, şase de aur, una de argint şi trei de bronz.

Pentru a marca aceste performanţe, miercuri a fost organizată, la Universitatea Eftimie Murgu Reşiţa, o conferinţă de presă, la care au fost invitaţi şi sportivii, susţinută de prof. univ. dr. ing. Doina Frunzăverde, rectorul instituţiei, şi prof. univ. dr. Gheorghe Popovici, prorectorul U.E.M.R. în relaţii cu studenţii şi parteneriate.

 

Marius Moraru

Adaugă comentariu