Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – A V-a ediție a concursului „AlerGând la pădure” a reunit aproximativ 400 de participanți, adulți și copii, care s-au întrecut la mai multe probe.

Adulții s-au întrecut pe potecile din jurul Reșiței în probele de 5, 10 și 20 de km. Concurenții veniți la această ediție au fost din Caraș-Severin, dar și din alte județe, cum ar fi: Timiș, Arad, Hunedoara, Bihor, Alba. De asemenea, au venit pentru acest eveniment și oameni din străinătate. Câștigătorii la categoria OPEN, în proba cea mai lungă, de semimaraton 20 de km, au fost: la feminin Denisa Alexandra Bota și la masculin Ionuț Măran. La finalul curselor, participanții au primit medalii, iar la înscrieri kiturile de participare. Ca în fiecare an, concurenții au fost așteptați la sosire cu alimente și băuturi, pentru hidratare și energizare. Printre cei care au oferit premiile a fost și campionul național la automobilism, reșițeanul Lucien Hora.

Toți banii adunați cu acest prilej vor fi redirecționați pentru sprijinirea înființării Fundației Comunitare Banatul Montan. Organizatorii evenimentului au fost: Asociaţia Bike Attack Reşiţa, Fundația Comunitară Banatul Montan, Primăria și Consiliul Local Reșița, în parteneriat cu autorităţi şi instituţii locale, cu sponsori, asociaţii şi persoane juridice sau fizice, care și-au adus aportul la organizarea și desfășurarea evenimentului sub formă de voluntariat. Organizatorii așteaptă o participare și mai numeroasă la ediția de anul viitor.

Adaugă comentariu