Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Aproape 2500 de membri PSD și simpatizanți ai Guvernului Grindeanu, mulți dintre ei aduși din toate colțurile județului, ca de exemplu Valea Bistrei, Căvăran, Cornereva, Ciudanovița, Grădinari sau Fîrliug, au scandat joi după amiază, în centrul Caransebeșului, lozinci împotriva președintelui Klaus Iohannis, dar și de susținere pentru premierul Sorin Grindeanu, originar chiar din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Au mai fost prezenți printre protestatari liderul PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, senatorul Ionuț Chisăliță, președintele TSD Caraș-Severin, Mihaela Popovici, primarii de la Bozovici, Cornereva, Fârliug sau Buchin, mai mulți consilieri locali din Caransebeș, dar și copii purtând pancarte cu diferite mesaje. „Jos Iohannis”, „Jos binomul”, „Noi suntem poporul”, „Votul contează”, „Grindeanu, nu uita, Carașu-i de partea ta” sau Iohannis, ghinion, mâine suntem un milion” au fost doar câteva dintre lozincile scandate de protestatari. De remarcat organizarea foarte bună, scandările fiind întrerupte uneori de semnalul dat prin portavoce: „Vă rugăm, toată lumea pancartele sus”. Mitingul a fost unul fără incidente, dar și fără autorizație din partea Primăriei, jandarmii și polițiștii supraveghind foarte atent desfășurarea protestului.

5 Comments

 1. Deci 2500 de inconstienţi au manifestat pentru legalizarea furtului şi eliberarea borfaşilor. Rușine!

  De remarcat că şi acestia au trebuit adunaţi de prin sate, că la orașe nu sunt destui duși cu pluta chiar în halul acesta.

  • nu degeaba Craras-Severin e unul dintre cele mai subdezvoltate si sarace judete ,in care predomina hotia ,nepotismul si incultura.

 2. 2500 doar daca i-au numarat ca-n Caragiale, din doi in trei. Maxim 1000, trei sferturi de pe sate, pensionari, contracost. Votantii traditionali si constiinciosi ai PSD.

 3. Nu asta e solutia, Domnilor!
  Problema romanilor este ca onoarea, cinstea, munca, principiile morale samd sa devina un mod de viata sanatoasa, si pentru politicieni, si pentru noi, cetatenii de rand!
  Capisci, Domnule Mocioalca(si toti cei care faceti politica doar pentru buzunarele D-vstra!)?!

Adaugă comentariu