Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CS Caraș-Severin – Dinamo Municipal Călărași 24-22 (14-10), în etapa a XVI-a a Ligii Naționale. Echipa masculină de handbal CS Caraș-Severin a întâlnit, joi după-amiază, în Sala Polivalentă, formația Dinamo Municipal Călărași. Partida s-a desfăurat în devans, contând din etapa a XVI-a a Ligii Naționale, ediția 2011/2012, având în vedere că elevii antrenorilor Aihan Omer și Gligore Czari, vor pleca, în această dimineață, spre Italia, pentru „dubla“ cu SSV Bozen, din optimile de finală ale Challenge Cup.

Întâlnirea a fost una extrem de grea, așa cum a și anticipat-o prof. Aihan Omer, declarând că formația vizitatoare este o echipă periculoasă și imprevizibilă.

În minutul 10, dinamoviștii conduceau cu 4-2, iar în minutul 15, tabela indica egalitate, 5-5. Din acel moment, localnicii, susținuți de un public entuziast, au preluat conducerea și nu au mai cedat-o până în final. Cu precizarea că nu s-au putut distanța la mai mult de patru goluri. În plus, în minutul 55, oaspeții au reușit să restabilească egalitatea, 21-21. În cele din urmă, experiența gazdelor și-a spus cuvântul, care s-au impus cu 24-22.   

CS Caraș-Severin: Ionescu, Antonaru – Rohozneanu (6 goluri), Grigoraș (4), Ciubotariu (4), Pârâianu (3),Vaidasigan (2), Petrea (2), Tucanu (1), Negru, Grozăvescu, Popovici, Vulpe, Cuciula (1), Roland Czari (1), Pârvan.  JCS-M.M.

Adaugă comentariu