Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Mureșul Tg. Mureș – CSU Reșița 28-31 (14-13), în prima etapă a returului Diviziei A, Seria B.

Handbalistele de la Universitatea Reșița au pornit cu dreptul în returul Diviziei A de handbal feminin, Seria B. În prima etapă a returului, elevele antrenorului Cristian Busuioc au mai administrat încă o înfrângere echipei Mureșul Târgu Mureș, chiar pe terenul acesteia. După ce au câștigat clar în tur, la Reșița, cu 30-13, studentele s-au impus și în deplasare, cu 31-28, în primul meci oficial din acest an.

„Am avut parte de un meci echilibrat la Târgu Mureș. Ne-am desprins în repriza a doua, având o perioadă bună în care am înscris șase goluri fără să primim niciunul. Am obținut o victorie meritată și felicit fetele pentru modul în care s-au mobilizat și s-au dăruit în teren. Ne așteaptă un meci de foc acasă cu Slatina, după meciul acesta putem spune dacă mai sunt șanse reale de a prinde primele trei locuri ale clasamentului. E bine că am pășit cu dreptul în retur și am reușit o victorie în deplasare în prima etapă și suntem deja cu gândul la etapa de acasă, cu CSM Slatina. Rămâne de văzut ce ne spun cei de la Sala Polivalentă, dacă vom juca cu spectatori sau nu acest meci“, ne-a spus antrenorul Cristian Busuioc.

Universitatea Reșița: Alexandra Popescu, Delia Roman, Andra Ioța – Alexandra Dinu (12 goluri), Adriana Voina (10), Alina Cristea (3), Irina Munteanu (2), Raluca Buia (1), Andrada Stamin (1), Alexandra Mihai (1), Beatrice Kovari (1), Claudia Baldovin, Cătălina Dumitrescu, Gianina Iung. Antrenor: Cristian Busuioc.