Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ. Una dintre cele mai circulate străzi din Caransebeș a devenit portița de scăpare a celor care nu vor să plătească parcarea în zona centrală a municipiului. Este vorba de strada Tribunalului, a cărei bandă din dreapta s-a transformat de o bună perioadă de timp în parcare sau loc de vânzare pentru diverse mașini, circulația fiind îngreunată, mai ales la capătul străzii, unde carosabilul se îngustează foarte mult, iar vehiculele sunt obligate să treacă de pe o bandă pe alta.

Cum situația trenează de mai multă vreme, ne-am adresat Poliției Locale Caransebeș, ai căror reprezentanți ne-au comunicat că nu intră în competența acestei instituții luarea măsurilor împoriva celor care îngreunează circulația pe strada Tribunalului, chiar dacă acolo nu este amenajat niciun loc de parcare.

„Cunoaștem situația, din păcate, mașinile fiind parcate pe partea dreaptă a părții carosabile nu putem lua nicio măsură, aceasta intrând în competența Poliției Rutiere. Știm că mai ales în apropierea fostului semafor sunt probleme, deoarece acolo drumul se îngustează”, ne-au precizat reprezentanții Poliției Locale Caransebeș.

Nu ne rămâne decât să așteptăm că echipajele Poliției Rutiere Caransebeș să-și facă apariția și să descongestioneze strada Tribunalului de mașinile parcate pe partea dreaptă a carosabilului!