Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de handbal juniori III a Liceului Teoretic Traian Vuia din Reşiţa a efectuat în prima jumătate a lunii ianuarie un stagiu de pregătire centralizată la Băile Felix, în judeţul Bihor.

Handbaliştii pregătiţi de profesoara Lucia Moruţ s-au antrenat pentru turneele din acest an, primul din Seria G urmând să aibă loc la începutul lunii februarie, la Alba Iulia.

Reşiţenii sunt lideri în această serie a juniorilor III şi vor să se califice în turneul semifinal de pe primul loc. Deocamdată elevii prof. Lucia Moruţ au 16 puncte şi nu concep altceva decât rezultate pozitive în meciurile oficiale care vor urma şi, evident, o clasare în fruntea seriei.

„Ne-am propus să facem o pregătire bună în această perioadă, a fost un cantonament benefic şi e bine că suntem tot în timpul vacanţei şcolare. Mă bucur că elevii mei au fost receptivi la antrenamente şi au răspuns la solicitări. Este spre binele lor această pregătire şi am convingerea că în meciurile oficiale care vor urma vor avea evoluţii bune, care să ducă echipa noastră în fazele superioare ale Campionatului Naţional“, a spus profesoara Lucia Moruţ.

În cantonament la Băile Felix s-au aflat: Marius Băniţă, Vasilică Jurj, Sebastian Sonohat, Raul Heimbach, Adrian Ionescu, Eduard Stan, Emanuel Stancu, Ovidiu Berci, Elian Apostol, Alexandru Nicolicea, Andrei Balog, Dorian Ionescu, Andrei Ciocoş, Raul Puia. Spre finalul cantonamentului, handbaliştii reşiţeni au susţinut şi teste cu juniorii I şi II de la CSM Oradea.

Adaugă comentariu