Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa Consiliului Județean Buzău a câștigat ediția 2013 a Cupei României de minifotbal, la finalul întrecerilor desfășurate recent, la Piatra Neamț.

Buzoienii s-au impus cu scorul de 4-2, în disputa cu Revine Suceava. Locul trei a fost ocupat de Avantaje Deva, una dintre adversarele echipei Sport Star Anina, din grupele preliminare, aflată, în premieră, printre cele 52 de participante.

Elevii prof. Marian Mesinschi au înregistrat o victorie și două înfrângeri: 12-1, cu Viitorul Onești; 1-4, cu Fiesta Roman; 2-4, cu Avantaje Deva. Rezultate în urma cărora Sport Star Anina s-a clasat pe locul trei în grupă.

„Pentru noi a fost prima participare la un turneu final, de o asemenea anvergură, ne-a precizat prof. Marian Mesinschi. O experiență de care aveam nevoie, fiindcă am învățat multe, din tainele minifotbalului românesc. Am văzut nivelul de joc. Mulțumim Primăriei Anina și Consiliului Local, dar și domnului Ionesie Gheorghioni pentru sprijinul acordat în efectuarea deplasării la Piatra Neamț“.

Adaugă comentariu