Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sorin Frunzăverde şi-a depus luni, 2 aprilie 2012, demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

„Cu numărul de înregistrare 4017 mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte al CJ, începând cu data de 4 aprilie. După cum ştiţi, am demisionat din toate funcţiile deţinute în PD-L şi am renunţat la calitatea de membru al acestui partid“, a spus luni dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă, Sorin Frunzăverde.

Atribuţiile sale vor fi preluate, începând de miercuri, de către vicepreşedintele CJ, Ionesie Ghiorghioni.

„Consilierii judeţeni vor opta zilele următoare dacă mă urmează sau nu în demersul politic. Ghiorghioni are atribuţii în baza unei hotărâri a CJ, aprobată la începutul mandatului“ a mai spus şeful judeţului.

Întrebat cum de preşedintele PD-L, Emil Boc, nu i-a exclus din partid atât pe el cât şi pe primarii care au spus că îl vor urma, Sorin Frunzăverde a precizat: „Ori nu şi-a permis ori nu a apucat să ne dea afară. Teoretic, pe mine mă puteau da afară doar forurile care m-au ales“.

La întrebarea dacă vizează funcţia de preşedinte al PNL Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde a spus: „Nu. Aşa cum am mai spus, nu vizez nici o funcţie în PNL, încă nu am discutat despre aşa ceva“.

După ce un jurnalist i-a spus „veţi merge acum în audienţă la Ghiorghioni?“ şi după o serie de întrebări mai mult sau mai puţin serioase, Sorin Frunzăverde şi-a încheiat conferinţa, spunând aşa ca, un răspuns parcă universal, că „în viaţă orice este posibil“.

Nina Curiţa

Adaugă comentariu