Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La Şcoala Gimnazială Nr. 7 din municipiu au debutat joi primele acţiuni cuprinse în cadrul Simpozionului „Prin sport, educaţie pentru sănătate, educaţie pentru viaţă“, din cadrul proiectului naţional „Sportul în viaţa mea“.

La manifestare au participat profesori, în marea lor majoritate de educaţie fizică, precum şi elevi ai şcolii gazdă. S-a discutat despre importanţa sportului în viaţa copiilor, iar profesorii au prezentat lucrări cu tema simpozionului.

Tot joi a avut loc şi vernisajul expoziţiei de desene „Sportul în viaţa mea“, adresat elevilor, cu premierea celor mai frumoase lucrări. Câteva ore mai târziu, în sala de sport a Liceului „Traian Vuia“ din Reşiţa s-a consumat cea de-a III-a acţiune din cadrul acestui simpozion, şi anume „Sport şi fair-play la clasa pregătitoare“, cu participarea mai multor echipaje de elevi.

Vineri, pe Muntele Mic, va avea loc ce-a de-a IV-a secţiune a evenimentului, şi anume, „Weekend pe schiuri“, organizat în parteneriat cu membrii Clubului Montan Caransebeş.

Roxana Bălan Nafiru

Adaugă comentariu