Caraş-Severin, Romania

RAMNA – Dacă în 2012, primarul comunei, Magdalena Ciurea, inaugura două spaţii de joacă pentru copii, la Ramna şi Valeapai, până la finele acestui an speră să finalizeze un alt proiect, destinat de această dată tinerilor.

„Este vorba despre o sală de fitness, pe care o amenajăm în fosta clădire a CAP-ului, unde va mai funcţiona şi o sală pentru şedinţe. Ideea mi-a venit anul trecut, când am inaugurat două parcuri pentru copii în localitate. Atunci am fost întrebată de câţiva tineri ce am de gând să fac şi pentru ei. Ideea de a deschide o sală de fitness pentru cei care vor să-şi petreacă timpul liber făcând acest gen de activitate, mi s-a părut interesantă, aşa că, după câteva luni, am şi trecut la treabă. Mai avem multe de făcut, deoarece mai întâi am fost nevoiţi să întărim structura de rezistenţă a clădirii, să refacem acoperişul şi să îndreptăm pereţii, dar sper ca, până la finele anului, sala să fie funcţională”, ne-a declarat Magdalena Ciurea.

Abonamentul lunar pe care tinerii din Ramna vor trebui să-l plătească pentru a-şi lucra trupul la sală va fi unul modic, a mai spus Ciurea.

Adaugă comentariu