Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După cum se ştie, apa potabilă a fost întreruptă în zece din cele 21 de unităţi de învăţământ preuniversitar din Reşiţa, motivul fiind acela că municipalitatea n-a acordat sumele necesare pentru plata facturilor.

Ca urmare a discuţiilor purtate în 17 ianuarie între Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei, şi Anatoli Liber, directorul AquaCaraş, dar şi în urma efectuării plăţilor, furnizarea apei potabile a fost reluată în 18 ianuarie, de la ora 11.00, în toate cele zece unităţi de învăţământ.

„În cadrul aceleiaşi discuţii, primarul a făcut referire şi la plata către municipiul Reşiţa a sumelor acumulate din amenzile aplicate operatorului pentru nerespectarea unor prevederi legislative şi sprijinirea pentru alocarea unor sume din rectificările de buget ale Consiliului Judeţean“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Cele zece şcoli afectate au fost Colegiul Economic al Banatului Montan, Colegiul Tehnic Cărăşean, liceele teoretice „Mircea Eliade“ şi „Traian Vuia“, Liceul de Artă „Sabin Păuţa“, Liceul Teologic Baptist şi Şcolile cu clasele I-VIII Nr. 8, 9 şi 12.

Adaugă comentariu