Caraş-Severin, Romania

De ce spunem asta? Pentru simplul motiv că şedinţa ordinară de vineri a CL Moldova Nouă, în care trebuiau dezbătute problemele comunităţii, s-a amânat din cauza unor divergenţe apărute între reprezentanţii USL şi primarul democrat-liberal Ioan Chisăliţă.

Astfel, consilierii PSD şi PNL au părăsit sala de şedinţe pentru că edilul ar fi refuzat să pună pe ordinea de zi proiectul referitor la validarea noului consilier PSD, Marius Mărăşescu, ce-i va lua locul lui Ion Stoicovici, care a fost exclus şi i s-a retras sprijinul politic. Şerban Stan, vicepreşedintele PSD Moldova Nouă, nu a dorit să facă declaraţii în ceea ce priveşte acest incident.

În schimb, Ioan Chisăliţă a motivat nepunerea pe ordinea de zi a validării din cauza faptului că timpul a fost prea scurt, iar materialele erau deja trimise consilierilor locali. „Materialele de sedinţă s-au trimis luni iar proiectul USL-ului a fost depus miercuri după amiaza, ceea ce înseamnă că l-am văzut-o joi dimineaţa, cu o zi înaintea şedinţei“, ne-a spus Chisăliţă. În plus, consilierii PSD au solicitat în repetate rânduri să nu se mai introducă proiecte suplimentare pe ordinea de zi, ceea ce acum i-a supărat…

Anca Preda

Adaugă comentariu