Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL – Profesionalismul, rezultatele excelente şi calitatea tratamentelor făcute la acest salon au trecut de graniţele acestui judeţ.
Numărul clientelor care trec pragul salonului este tot mai mare, doamnele venind şi din afara judeţului, dar şi din afara ţării. Chiar la finele săptămânii trecute salonul a fost vizitat de trei doamne din Cehia! „Pentru noi e o deosebită bucurie și, în același timp, o mare realizare să avem cliente din marile orașe ale țării, dar şi de peste hotare. Doamne din Cehia au venit cu entuziasm şi au plecat mulțumite de rezultate, calitate și preț. Ne bucurăm să aducem schimbarea în orașul nostru. Nu demult, doamnele mergeau în orașele mari, acum am reușit să le aducem din cele mai mari orașe la noi în Caransebeș“, ne-a spus Georgeta Românu, femeia care face tot posibilul să redea încrederea femeilor în frumuseţea lor.

„Îmi place să am grijă de mine şi mergeam în Timişoara la salon. Cineva mi-a recomandat Salonul DIVA B&G şi am zis să încerc. Eu în Timişoara nu am văzut un salon cu o asemenea aparatură. Poate există, dar eu nu am văzut. Sincer, sunt fascinată că există aşa ceva în Caransebeş“, ne-a spus o clientă care a optat pentru criolipoliză la Salonul DIVA B&G.

Este toamnă, iar toamna poate fi un început pentru oricine! Începe să ai grijă de frumuseţea ta, iar un ghid desăvârşit îţi poate fi Salonul DIVA B&G (0724850733).

Adaugă comentariu