Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Asociația Județeană de Șah Caraș-Severin a organizat, în după-amiaza zilei de joi, 11 iulie a.c., în foaierul Sălii Polivalente din Reșița, o manifestare sportivă mai deosebită. Altfel spus, s-a desfășurat un simultan de șah susținut de Mihai Bolintiș, cu prilejul împlinirii vârstei de 50 de ani.

Au onorat cu prezența 47 de iubitori ai sportului minții, clasificați și neclasificați, între 8 și 91 de ani. Dovadă simpatia și aprecierea de care se bucură secretarul A.J. de Șah Caraș-Severin în rândul acestora. Confirmate de cadourile primite și de cuvintele frumoase adresate, în numele jucătorilor de șah, de maestrul internațional Corneliu Bușu, președintele forului județean de șah, și Valeriu Grozav, maestru al sportului. Care, împreună cu prof. Rodica Vasiliu, maestru al sportului, au supervizat simultanul.

„Domnul Mihai Bolintiș a desfășurat, în aproape opt ani, o activitate bogată, demnă de apreciat, a precizat Corneliu Bușu. S-a ocupat și se ocupă de latura administrativă a asociației, de inițierea copiilor în tainele șahului. În plus, face parte din echipa de seniori a echipei Muncitorul Reșița, cu rezultate notabile în elita șahului românesc. În numele colegilor și al prietenilor săi îi urez tradiționalul „La mulți ani” și să susțină un simultan și cu prilejul centenarului”.

Adaugă comentariu