Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Trofeul a fost adjudecat de Mihai Bolintiş, secretarul A.J. Judeţene de Şah Caraş-Severin.În Sala Polivalentă din municipiu s-au desfăşurat, la finele săptămânii trecute, întrecerile „Cupei 1 Martie 2013“ la şah, cu participarea a 33 de jucători, din Arad, Dudeştii Noi şi din Reşiţa. Turneul, derulat pe parcursul a cinci runde, în sistem elveţian, a fost câştigat de Mihai Bolintiş, care a acumulat 4,5 puncte, depăşindu-l, conform coeficienţilor specifici, pe Trifu Vuiţa, cu acelaşi punctaj. Au urmat trei jucători cu câte 4 puncte, Ioan Păduraru, Octavian Drâmbău (ambii tot din Reşiţa), şi Marius Popa Ghiţă (Dudeştii Noi).

În clasamentele pe categorii de vârstă, s-au detaşat Dorian Ion Burciu, cu 3,5 puncte, Dumitru Robert Mădălin Şălariu, 3 puncte şi Anna Diana Colonescu, 2,5 puncte.

Laureaţii au fost recompensaţi cu diplome şi cupe, oferite de Asociaţia Judeţeană de Şah Caraş-Severin, organizatorul concursului.

Tot la sfârşit de săptămână, forul judeţean de şah a iniţiat o lăudabilă acţiune de selecţie la Şcoala Gimnazială Nr. 7 din Reşiţa, disputându-şi întâietatea 13 elevi. După trei runde, s-au remarcat, în mod deosebit, Fabian Târbăţ, cu 3 puncte, urmat de Larisa Vulpe şi Manuel Stroia, ambii cu câte 2,5 puncte, ocupanţii primelor trei locuri.

Adaugă comentariu