Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Partida dintre Voința Lupac și Ripensia Timișoara s-a încheiat cu scorul de 0-4 și astfel elevii lui Boșco Vișatovici au părăsit Cupa României în turul III. Toate cele patru goluri ale meciului au fost înscrise în prima repriză de: Denis Golda (min. 11), Popa (min. 19), Neagu (min. 28) și de Vasluian (min. 43).

„Este clar faptul că Ripensia este un adversar puternic. Nu trebuie să ne ascundem după deget. Valoarea este certă la echipa din Timișoara și s-a văzut această diferență pe teren. De asemenea, s-a văzut și pregătirea fizică foarte bună a Ripensiei și consider că nu este o echipă bună, ci una foarte bună. Până la urmă, noi trebuia să jucăm, dar s-a văzut diferența. Noi trebuie să-i felicităm și să le urăm baftă în competițiile în care sunt angrenați. N-am ce să le reprosez băieților mei. Până la urmă, acesta este nivelul nostru, acesta este nivelul la Liga a IV-a. Cu toate acestea am încercat să dăm tot ceea ce este mai bun din noi, dar în final echipa mai bună a câștigat”, a declarat Boșco Vișatovici, principalul Voinței Lupac.

Antrenorul Alexandru Pelici a spus după această victorie categorică a echipei sale: „În primul rând aș dori să le mulțumesc celor de la Lupac, deoarece au acceptat să joace marți meciul. La început jocul a fost programat pentru ziua de miercuri, dar urmează pentru noi o deplasare foarte lungă la Călărași. Joi dimineață vom pleca spre Călărași. I-am rugat pe cei de la Lupac să jucăm marți și am găsit bunăvoință, spre deosebire de alți colegi de-ai noștri din Liga 2 care n-au fost de acord să schimbe data meciului. Acest lucru arată că bunul simț și fair-play-ul încă sunt prezente la Lupac și vreau să-i felicit pe această cale și să le mulțumesc. Despre joc aș putea spune că nu s-a pus problema calificării sau a victoriei. Am reușit să înscriem repede, ne-am făcut jocul ușor încă din prima repriză în urma celor patru goluri marcate de noi. În repriza a doua am căutat să conservăm rezultatul și să facem cât mai multă economie de energie. Ne așteaptă o deplasare lungă și un meci foarte greu la Călărași. Îi urez mult succes lui Boșco Vișatovici și celor de la Lupac în viitorul sezon. Mă bucur că m-am revăzut cu foști jucători pe care i-am antrenat în trecut la CSM Reșița”.

Fostul antrenor din Valea Domanului a mai declarat faptul că acest campionat al Ligii 2 este unul foarte puternic: „Aș dori să mai spun că acest sezon de Liga 2 este unul foarte puternic, la fel cum se așteptau toți să fie. Va fi un campionat de anduranță, în care fiecare va conta. Noi ne dorim să rămânem în Liga 2, să ne clasăm mai bine decât în sezonul precedent și sperăm să reușim acest lucru. În componența actualei Ligi 2 sunt echipe cu bugete foarte mari, asta dacă vrem să facem o comparație cu sezoanele precedente”.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu