Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Componenţii echipei C.S.M. Metalul parcurg un program încărcat şi complex. Elevii antrenorului Alexandru Pelici se pregătesc intens, în continuare, pentru ediţia 2013/2014 a Ligii a II-a de fotbal.

Astfel, după ce marţi s-au aflat la Cabinetul Judeţean de Medicină Sportivă Caraş-Severin, pentru efectuarea vizitei medicale, în această seară, de la ora 18.00, vor susţine o partidă de verificare la F.C. Hunedoara. Apoi, vineri, 16 august a.c., tot de la ora 18, vor primi, în Valea Domanului, vizita formaţiei Gloria Reşiţa. Una dintre grupările sportive cu care CSM Metalul Reşiţa va colabora foarte strâns, în special în schimbul de jucători, având în vedere faptul că echipa antrenorului Dan Boltaşiu, supervizată de consilierul tehnic prof. Ciprian Urican, se pregăteşte pentru a avea un parcurs cât mai bun în eşalonul trei al fotbalului românesc.

„În meciul cu Gloria vor evolua cei care nu au avut şi nu au prea multe minute de joc, ne-a declarat antrenorul Alexandru Pelici. Sâmbătă seară sau duminică dimineaţă ne vom deplasa la Timişoara, pentru testul cu Poli. Apoi, miercuri, 21 august a.c., vom merge la Millenium Giarmata, iar vineri, 23 august a.c., avem revanşa cu F.C. Hunedoara, în Valea Domanului. Ne pregătim serios fiindcă, aşa cum am mai spus, ne aşteaptă un campionat greu. De aceea punem accent şi pe omogenizarea lotului. Chiar dacă ne cam afectează canicula, băieţii sunt receptivi şi dispuşi la efort. De altfel, sunt conştienţi că în aceleaşi condiţii se antrenează şi adversarii noştri. Este o perioadă extrem de grea, suntem conştienţi, dar am venit să facem performanţă, să oferim reşiţenilor un fotbal de calitate. Pe măsura căldurii sufleteşti cu care suntem înconjuraţi. Pentru mine nu este o noutate acest lucru, dar pe majoritatea jucătorilor i-a surprins în mod plăcut ceea ce au găsit la Reşiţa„.

Marius Moraru

Adaugă comentariu