Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La finalul stagiului de la stadionul „Mircea Chivu“, Metalul a învins pe Vulturii Lugoj cu 3-2 (1-2).

Echipa de fotbal de ligă secundă Metalul Reşiţa a susţinut vineri, 30 ianuarie, un nou joc test pe terenul sintetic din Valea Domanului. După ce au trecut în primul meci de FK Vârşeţ cu 5-0, elevii lui Daniel Opriţa, Cristian Apostol şi Vali Boşca au învins echipa de liga a treia Vulturii Lugoj, cu scorul de 3-2 (1-2). Toate cele trei goluri ale formaţiei reşiţene au fost marcate din penalty, de către Claudiu Ionescu (min. 42), Robert Cristian (min. 57) şi Laurenţiu Breşneni (min. 69). Echipa din Lugoj a condus cu 2-0, după reuşitele lui Stoichescu, din minutele 7 şi 30.

A fost un joc bun, un antrenament bun pentru noi, la final de cantonament, a spus antrenorul principal al echipei reşiţene, Daniel Opriţa. Am putut vedea şi jucătorii care au venit în probe, după acest meci vom decide cine va rămâne şi sperăm ca de luni lotul să fie conturat. Mai avem nevoie de jucători, mai ales sub 21 de ani, îl avem doar pe Manole, iar Aniţoiu dacă nu rămâne la Astra Giurgiu se întoarce la Reşiţa şi ne-am acoperi oarecum la acest capitol. Deocamdată nu ştim dacă vom pleca în al doilea cantonament, dacă nu o să plecăm o să facem pregătire pe plan local, la stadion, până începe campionatul. Dar sperăm să se rezolve şi să plecăm într-un cantonament, pentru că vrem să jucăm mai multe meciuri amicale, cu echipe mai puternice, să ne pregătim bine pentru sezonul care o să înceapă.“

Metalul Reşiţa a început amicalul cu Vulturii Lugoj în formula: Ciucă, Stanca, Tătaru, Hlinca, Boldea (a făcut entorsă şi a fost înlocuit cu Sandu), Feher, Bărbulescu, O. Vasile, Cl. Ionescu, Gohoreanu, Cârstean. În repriza secundă au mai intrat: Zimmermann, R. Cristian, Ciobanu, Breşneni, Vişan, Liuba, Radu, Coca. Nu au evoluat, fiind accidentaţi, Buhăescu, Popescu, Enescu, A. Ionescu şi Manole. Partida a fost arbitrată de Lucian Glogovicean, ajutat la cele două linii de Ionuţ Zsollei şi de Flavius Bâtea. Echipa reşiţeană a încheiat vineri cantonamentul de la stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului, jucătorii fiind liberi până luni după-amiază.

 

Adaugă comentariu