Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După fiecare ploaie mai puternică, municipiul de pe malurile Bârzavei se transformă într-o mică Veneţie. Dar nu într-un oraş al lagunelor, ci în unul al… bălţilor. La fel cum de altfel s-a întâmplat şi vineri. Un cititor al Jurnal CS ne-a trimis mai multe fotografii la redacţie, întrebând cine este responsabil pentru calitatea lucrărilor de asfaltare.

„Asfaltarea este un lucru benefic, se face odată la 20 – 30 de ani, dar, există totdeauna un dar, această lucrare trebuie executată în aşa fel încât să reziste perioadei respective. Aruncarea banilor, şi dacă sunt de la UE (nu ştiu cine finanţează această lucrare), nu este o acţiune responsabilă. Spun că se aruncă banii deoarece calitatea lucrărilor de asfaltare lasă de dorit. Ori nu este nimeni de la primărie care să-i tragă la răspundere (totuşi lucrarea se face pentru municipalitate), ori acea persoană este incapabilă sau nu îşi îndeplineşte sarcinile din fişa postului. În ambele situaţii, nu are ce căuta pe acel post. Pentru „degustare“, vă trimit câteva clişee luate de mine după ploaie“, ne scrie reşiţeanul.

Ai fost martor la un accident, un scandal sau la orice alt fel de eveniment care merită să fie văzut şi de alţii? Ai o poveste interesantă de împărtăşit? Trimite-ne materialele pe adresa de e-mail redactie@caon.ro iar noi le vom publica!

7 Comments

  1.  de luni ne scapam de basescu! vor fi drumurile ca in palma iar pe ele nu va curge decat lapte si miere iar apa numai in barzava! si cine nu crede asta e un pedelist nenorocit!

  2.  Deviez de la subiect si va intreb de ce nu se pot face comentarii la articolul despre ce a facut Basescu ?La orice alt articol se poate comenta !

  3. ADICA ESTE PLATITA DIN BUGETUL LOCAL SI CRED CA DEJA SE PLATESC RATE LA BANCA. IAR CEI CARE O FAC SE VEDE CA SUN CEI MAI MARI „MESERIASI”. PACAT DE BANII NOSTRI.

  4. in unele parti bordurile sunt puse in bataie de joc, altele sunt sparte. Cand au asfaltat au astupat toate gurile de canal. Deci lucrari de toata jena.

  5.  VOTATI-L IN CONTINUARE PE STEPANESCU SI FRUNZAVERDE SA VEDETI UNDE AJUNGEM.BINE VA FACE BASESCU!BRAVO LUI!!!

  6.  Articol varza…. au fost trei balti, si era normal la cum a plouat, si gata… dam in toata lumea… Oricum daca era o mica Venetie era foarte frumos… Mai multa atentie va rog, nu mai scrieti doar de dragul de a scrie… e simplu sa dam in altii, dar dupa ce ne uitam in oglinda!

Adaugă comentariu