Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O nouă întrerupere a furnizării apei potabile la Reşiţa a fost programată pentru data de 21 februarie. Aceasta va opera între orele 9.00 şi 16.00, timp în care vor fi executate lucrări la reţeaua de distribuţie a apei potabile.

Vor fi afectaţi consumatorii din Centrul Civic (inclusiv Spitalul Vechi şi Policlinica) şi din Valea Domanului. Reprezentanţii AquaCaraş promit că lucrarea va fi executată de către cei de la Exploatarea Reşiţa în intervalul orar specificat.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. Dacă situaţia persistă, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al AquaCaraş, la tel. 0255/215643“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Potrivit reprezentanţilor operatorului de apă, furnizarea apei potabile a fost întreruptă, miercuri, 20 februarie, în Băile Herculane, timp de şase ore, pentru lucrări de igienizare a rezervoarelor din sistemul de alimentare cu apă.

2 Comments

  1. Stire data cu mai putin de o zi inainte, seara. Pun pariu ca jumatate de Centru nu stie ca se ia apa.

    Iar noaptea sa nu lucrati ca mai bine faceti nani.

    Resita din pacate e un oras in care nu conteaza nimeni si nimic. In afara de cativa oameni.

Adaugă comentariu