Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Colectarea deşeurilor la Reşiţa se face deja, pentru o parte din municipiu, la un alt nivel. Asta pentru că „am pus în funcțiune zece platforme subterane de colectare a deșeurilor. Acestea sunt situate în jurul Parcului Copilului (Siderurgistului) din cartierul Govândari. Valoarea investiției se ridică la 550.000 lei și este o primă etapă a unui proiect mai amplu, prin care dorim să creșterea gradul de colectare selectivă“, preciza primarul Ioan Popa pe o reţea de socializare.

Edilul vorbea de ceva vreme despre dorinţa de a ascunde cumva gunoaiele din peisajul urban reşiţean, fapt pentru care municipalitatea a investit deja în mai multe platforme supraterane şi în câteva subterane, care constituie primul pas.

Primii reşiţeni care beneficiază de investiţia în platformele subterane sunt cei care locuiesc pe străzile Cibinului, Gurghiului, Almăjului şi Rodnei, din Microraionul IV al cartierului Govândari. Aşa cum promitea edilul, containerele subterane au fost amenajate pe cele trei axe ale spaţiului de joacă, urmând ca în funcţie de reacţiile reşiţenilor să se decidă dacă municipalitatea va continua în direcţia ascunderii gunoaielor în subteran.

A.M.

6 Comments

 1. Mare scofala si cu pocnitorile astea,acusica le fura magraonii ca e din inox mancatiasi pantaloni de reporteras,mucles mo si socheres

  • Dar in italia voiai sa folosesti masina fara sa o inmatriculezi la Primaria localitatii de resedinta, o voiai inmatriculata pe rumania (ca-i mai ieftin … nu-i asa).
   Acum vrei drepturi de contribuabil (presupun ca intradevar platesti impozit)?

   • Guştere. .Am apartament în Moroasa. Nu înțeleg problema ta.Si nu am mașină. ..

 2. Au disparut animalutele, cautatorii de… comori, chiar si mirosurile parfumate!
  Excelenta alegere. Uitati-va ce se intampla acolo unde sunt containerele supraterane.

 3. Cea mai mizerabila zona cu containere supraterane la PIATA RESITA SUD in spatele magazinului Mona Lisa .Ar trebui puse acolo unde se face gunoi mult. Primarul a fost vreodata sa vada acest loc ?

Adaugă comentariu