Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Într-un comunicat de presă, liderul judeţean al PSD şi-a exprimat susţinerea faţă de actualul Executiv.

În urma consultărilor avute cu membrii Biroului Executiv Judeţean şi cu primarii social-democraţi din judeţ, PSD Caraş-Severin a hotărât că susţine în continuare Guvernul Grindeanu. „Vom susţine toate hotărârile şi demersurile acestui Executiv pentru că, într-un timp scurt, şi-a îndeplinit deja o bună parte din promisiunile programului de guvernare. Însă, cel mai important lucru este acela că acest Guvern este susţinut de votul a milioane de români. Dincolo de manipulările maselor din marile oraşe, dincolo de opţiunile a zecilor de mii de oameni care au ales să protesteze, există buna intenţie a Guvernului Grindeanu de a oferi românilor un viitor altfel. Protestele nu trebuie să îi facă pe oameni să înceteze a crede. PSD şi-a onorat mereu obligaţiile faţă de cei care au crezut în acest partid şi îşi va duce până la capăt promisiunile din programul de guvernare. Programul unui guvern nu trebuie să se vadă la televizor, ci în starea de bine pe care mulţi, inclusiv cei care sunt în stradă, o vor resimţi în urma măsurilor luate deja de Guvernul Grindeanu. PSD Caraş-Severin susţine Guvernul Grindeanu“ a declarat preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă.

4 Comments

 1. Pana cand il va sustine? Chiar trebuie cineva sa ajunga din nou la Targoviste? Cand aproape toata tara e impotriva, UE este impotriva, SUA se opune, pana cand? Toti sunt prosti si numai voi destepti?
  Pana cand partidul PSD se va face praf banuiesc…

  De ce mereu noi cei din Caras sa fim ultimii la toate?

  Ex-Tinctor

  • „şi-a onorat mereu obligaţiile faţă de cei care au crezut în acest partid…”!
   Domnul M., prin atitudinea sa, exemplifica pe deplin proverbul romanesc „Prostul pana
   nu-i fudul parca nu e prost destul!, adica in loc sa recunoasca ca au gresit cand au eludat regulile „jocului”, conform carora parlamentul (din care face parte si opozitia!!) „adoptă legi, moţiuni şi hotărâri. Etapele principale .. sunt: iniţiativa legislativă, sesizarea Camerelor, examinarea proiectelor de lege în comisii parlamentare, dezbaterea în şedinţe plenare, votul, controlul constituţionalităţii legilor înainte de promulgare şi promulgarea acestora de către Preşedintele României.”E drept ,din pacate,”în procedură obişnuită sau în procedură de urgenţă”, dar acest paragraf trebuie indepartat cat mai curand posibil, sau definit termenul de „urgenta”! Romanii doresc transparenta, cinste, onestititate, nu ipocrizie, jaf, dictatura! Fieful guvernamental, aflat sub dominatia dlui Dragnea, a gresit sau ne-a crezut prosti?

 2. 1. Retragerea OUG 13 si a legii gratierii.
  2. Demisia Dragnea si Tariceanu din Parlament, pentru atacul la statul de drept.
  3. Demisia ministrilor Iordache (ordonanta), Carmen Dan (categorisirea celor 7 jurnalisti ca instigatori) si Melescanu (incalcarea protocolului diplomatic fata de ambasadori).

Adaugă comentariu