Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Asta susține deputatul PSD Ion Mocioalcă, care a discutat situația dificilă a acestor centre cu ministrul Sănătății, Sorina Pintea și șeful Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Răzvan Vulcănescu.

Mocioalcă a prezentat marți dificultățile financiare cu care se confruntă centrele de permanență din Caraș-Severin, din cauza cărora unele au pus deja lacătul pe ușă, și le-a solicitat celor doi oficiali guvernamentali o rezolvare cât mai rapidă a problemei. În urma discuțiilor, s-a convenit ca astăzi să intre în conturile Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin banii aferenți funcționării acestor centre pentru lunile mai și iunie, urmând ca la rectificarea bugetară să fie alocate și sumele necesare funcționării centrelor de permanență până la finele acestui an.

Întrebat de această situație, deputatul Ion Mocioalcă a precizat: „Mă bucur că am găsit înțelegere atât la dna ministru Pintea, cât și la dl Vulcănescu, sunt sigur că situația se va rezolva cât mai repede și oamenii din Caraș-Severin nu vor avea de suferit, beneficiind de asistență medicală. Sănătatea lor este prioritară pentru noi”.

Tot pe acest subiect, joi, 21 iunie, la Prefectura Caraș-Severin vor avea loc discuții între conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate și prefectul Matei Lupu.

2 Comments

  1. Superb,totul merge struna, ca uns!Traim atat de bine incat nici nu ne dam seama de asta!Daca se implica Domnul Prefect,treaba e ca si rezolvata,cu voia lui Dumnezeu,trecem si peste asta!

  2. ce minciuni mai indruga si individul asta insipid? nu va este rusine, dle mocioalca sa sustineti acest guvern incompetent si penal: si in frunte cu penalul sef? sa va fie rusine, ciuma rosie ce distrugeti tacticos aceasta tara si o mentineti la limita de saracie.? unul din cele mai sarace judete ale tarii, cu deputati si senatori ciumati si ciudati:

Adaugă comentariu