Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Așteptăm lumea la festival !”, este îndemnul făcut de edilul municipiului!

În ședința Consiliului Local de la începutul acestei săptămâni, primarul Ioan Popa a îndemnat consilierii locali liberali, social-democrați și verzi să achiziționeze abonamente la festivalul rock Custom, deoarece acestea mai sunt în perioada de promoție. Spre deosebire de alte evenimente organizate de municipalitatea reșițeană, de acestă dată nu vor exista gratuități. Primarul Ioan Popa a spus că inclusiv el și-a cumpărat în primă fază patru abonamente la festival, iar apoi a mai achiziționat încă 10.

Am făcut un apel la colegii liberali, pesediști și verzi să își ia abonamente, că sunt încă în promoție și cred că suntem primii care ar trebui să ne luăm abonamente și bilete la Custom, festivalul de rock, ca să dăm un exemplu că suntem aproape de evenimentele pe care le face orașul Reșița. Vestea bună este că am vândut destul de bine în online abonamente și bilete și mizăm pe o prezență destul de masivă a reșițenilor și a celor din partea de vest a României. Am făcut o promovare foarte puternică în ultimele două luni în social-media, la radio, prin panouri în orașele din Banat și Ardeal. Așteptăm lumea la festival. Nu va intra nimeni gratis, am spus asta de la început și dacă cineva mai așteaptă, să nu o mai facă, că o face degeaba. Eu am cumpărat patru abonamente în primă fază și am mai luat 10 în a doua fază. Cred că colegii din Consiliul Local sunt oameni cu câte o îndeletnicire fiecare, au venituri destul de sănătoase și cred că își permit să facă această investiție în viitorul orașului”, a afirmat edilul. Cu toate că promovarea evenimentului Custom Reșița, care va avea loc în Poiana Golului la începutul lunii iulie, a început mai târziu, primarul Ioan Popa s-a arătat încrezător în succesul pe care acest festival îl va avea.

Din luna mai am început o promovare foarte puternică la nivel național, avem panotaje în Timișoara, Arad, Oradea, Cluj, Alba Iulia, Deva, Sibiu, Târgu Jiu, București, Severin, Petroșani, merge foarte bine pe stațiile de radio Rock FM, Europa FM, lumea știe de noi. De fapt noi încercăm să realizăm ceea ce ne-am dorit, adică să punem Reșița pe hartă, să fie Reșița în discuții la nivel național, să se știe de existența orașului”, a afirmat Ioan Popa.

Nicoleta Moraru

5 Comments

  1. Ce vrajeala are Taitelu, de bine ce s-au vandut abonamentele a luat el 14 si urla din toti bojocii sa ia lumea abonamente. N-aveti voie sa-l intrebati cate abonamente a vandut pana acum sau va emotionati cand va da interviuri si uitati intrebarile?

  2. Au,Dom Primar,la cat te iubesc angajatii de la Primaria pe care o pastoresti intr-un mod atat de „”democratic””,fii sigur ca o sa ia oamenii abonamente la greu!In fond ce sa vada?…JURASSIC ROCK,niste fosile impaiate,care ,acusi,acusi trag la depou definitiv….!O adunatura de babalaci pensionari….sau in pragul pensiei,care nu stiu sa faca altceve decat sa zdrangane la chitari!Adu,Domne,trupe in voga,nu expirati si impaiati gen URIAH HEEP,UDO sau DORO?!?!Da-le Domne,sarcina de servici,sa cumpere minimum 7 abonamante,sa stie si oamenii o chestie….ca daca nu iau,le tai 25 % din salariu!Daca o sa fie si vreme nasoala,vreo furtuna….se cam duce naibii totul de rapa…Se anunta un fiasco de proportii epice….

    • HABAR NU AI DESPRE CE VORBESTI. MACAR TACI SI NU MAI SCRIE PROSTII CA RADE LUMEA DE TINE

      • Chiar esti convins ca nu esti TU cel care e vrednic de mila si starnesti rasul automat?Ai un” habar” formidabil in tot ce scrii,toate chestiile debitate de tine sunt perle de inteligenta,cuget si spirit,asa e!Nu te mai baga in seama,ca nu-i pasa nimanui de tine,crede-ma!

Adaugă comentariu