Caraş-Severin, Romania

VEST – Gheorghe Falcă, vicepreşedinte PNL pe regiunea Vest, va fi susţinut de cele patru judeţe pentru un mandat de europarlamentar la alegerile din luna mai, susţin surse din interiorul filialei. Acesta înregistrează o cotă de încredere de 46% în preferinţele arădenilor în sondajul PNL, iar preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, este şi el alături de candidatul regiunii, Gheorghe Falcă.

Rămâne ca la şedinţa Biroului Politic Naţional de săptămâna viitoare, acesta să fie şi votat pe un loc eligibil în lista PNL, o listă destul de discutată şi controversată. Întrebat cum de preferă un loc de europarlamentar funcţiei de primar, Gheorghe Falcă ne-a declarat: „Ce am în suflet nu părăsesc!“. De asemenea, liderul liberalilor arădeni ne-a mai spus: „Le mulţumesc colegilor mei liberali din regiune pentru faptul că mă vor susţine. Sunt onorat şi bucuros. La fel de bucuros cum sunt pentru faptul că toate cele patru judeţe din Regiunea Vest au obţinut procente peste PSD, iar liderii liberali sunt cotaţi cu procente de încredere foarte bune. Eu le mulţumesc arădenilor pentru faptul că 46 la sută dintre ei au încredere în mine. Domnul Robu are peste 40 la sută, un scor foarte bun. Şi vreau să vă dezvălui că şi primarul Reşiţei, Ioan Popa, se bucură de o încredere tot de peste 40%. Iar de cea mai mare încredere se bucură Marcel Vela, cifrele exacte o să vi le dezvăluim cât de curând“, ne-a spus Gheorghe Falcă.

Şeful liberalilor cărăşeni este convins că la europarlamentare Regiunea Vest va avea cele mai bune rezultate din ţară. „Candidatul nostru, asumat de toate cele patru judeţe, va fi pe un loc eligibil şi ne va reprezenta cu cinste la Bruxelles“, ne-a declarat Marcel Vela.

38 Comments

 1. Ok dar sa ne lase in loc un om respectat si sustinut de majoritatea aradenilor la alegerile locale, sa nu ne trezim cu Aradul pesedizat, cu genunchiul loazelor pe gatul orasului

 2. acest personaj merita inchisoarea pentru distrugere, delapidare, furt si nu sa fie parlamentar !1

 3. Cosmin pro Falca Reply

  Voi trăi si zilele cand nu va mai fi domnul Falca primar, voi vedea cum se va duce tot ce a facut acest om pentru Arad. De ce a fost oare ales de mai multe ori?, va spun eu, pentru ca pe vremea lui (moisescu, popa, branc….), nu aveai nici pe unde sa te plimbi cu bicicleta, nu era nici un trotuar facut, malul muresului era plin de gunoaie, pe strand intrai pe un pod cu scânduri putrezite cu riscul de a face o baie in mures, bancile in parc erau atat de rare încât stateam cate 6-7 persoane unul in brate la celălalt sa ne relaxam la aer curat…. Ce sa mai vorbim de gunoaie la tot colțul….!!!!, dar de ce ma agit eu oare?, la voi si daca ar fi primar Barack Obama, tot nemulțumiți ați fi deiarece asa a ajuns poporul român, invidios, răutăcios, pesimist, fals, trădător….. etc. Cât de curând imi iau familia si plec in Canada, nu mai suport atâta răutate!!!!!!

  • A fost ales de mai multe ori datorita votului intr-un singur tur.
   – Te pocaiesti ai un procent bunisor de voturi asigurate.
   – Mai pui pavele si borduri de alegeri, mai vin citeva procente.
   Te-au votat 10%, esti primar. Ceilalt romini alearga dupa alti 100 de iepuri.

  • nu scapi de el că rămâne presedinte PNL Arad si va face ca până acum dar va avea şi imunitate europeană.

 4. Josjupanewest Reply

  Propun: Demolarea blocurilor construite in anul 1989 ! Care West ?! Eu sunt contribuabilul din West dar nu te sustin ! Deci ? Care toti?

 5. acest personaj,,Acest personaj a asfaltat Micalaca Alfa Bujacul Vlaicu . Acest personaj a facut ,,ceva pipaibil,, pt Arad ,fata de predecesorii lui indiferent de culoare politica . Daca va candida la EU si va reusi va face mai mult pt Arad decat candidatul de marioneta PSD Fifor !!

 6. Il sustine naivă să-l ia de dobitoc, acest infractor sa meargă dracului din acest oraș ca la adus in stadiul de ruină, aibă Kuki grija de el….

 7. Doamne ajuta,sa reuseasca sa fie ales unde vrea el,sa se duca unde o intarcat Mutu iapa,si sa auzim de el numa duminica la slujba !

 8. Asa-si rasplateste ioropa slugile care ajuta la jefuirea coloniilor ca romanika. te doare capul ce oameni foloseste uie asta.

 9. La cit de ruralizata e populatia Aradului e foarte posibil ca Falca sa mai prinda un mandat unde vrea el. Doamne, ce a ajuns orasul nostru …

   • Bravo bobo votezi falca?nu ma mira !!un luptator de mma a pus la pamant in 5 secunde un ziarist mediocru si slab la fizic!!intradevar rezistii sunt demni….de toata mila!!am impresia ca rezist egal idiot!

 10. Constantinovici Reply

  Asta-i publicitate platita din banii de taxe a orasului;0
  Primarele jefuitor ghita nu mai prinde vreo „realegere” in orasul asta … de aia-l si face mafia europarlamentar … pentru „varsaminte”.

 11. Cosmin pro Falca Reply

  De ce nu postați toate comentariile? Sunt si persoane cărora le place de domnul Falca!!! Sunt si persoane care fac diferența de cum a fost pe vremuri cand au fost primari(Cristian Moisescu, Dorel Popa, Branc…..) și Aradul era dezastru din punct de vedere estetic, iar de cand e Falca primar te poți mândri cu un asa oras minunat!!!!!

  • esti nevazator? sau un clasic PUPinCURist? ca altfel nu se explica fariseismul asta !!! cum PMA (adica Primaria Municipiului Arad) poti fi mandru de un oras care pute la propriu, care arata oribil, plin de boschetari, cersetori etc etc!!! …

   • Acuma sa fim corecti; faptul ca Aradula atrage cersetori din toata Balcania e spre cinstea lui Falca. Clima blinda, cetateni bogaiti si darnici.

  • mai Cosmine ce faci comparatii aiurea. Bine ca nu compari Aradul de azi cu cel din 1900
   Compara Aradul cu Oradea de azi daca vrei comparatii. si apoi vorbim. hai pa!

 12. Titanii „vestici” gen falka, igas, cioncu, iotcu sau portocalii mafioti care au ajuns sa devalizeze Aradul. Restul, doar vorbe ca o asemenea mafie n-a existat in partile noastre niciodata.

 13. Ca duoa bombardament e orasu centru o ruina si jitza putred de bogat europarlamentar. asta da stat de drept-)-

 14. Aceasta nu e uniune europeana e uniunea mafiotilor. Recompense ca in Sicilia pentru cei care au adus bani cartelului, falca, blaga, hava tot pdlul portocaliu.

 15. Cosmin pro Falca Reply

  In Oradea e mâna de ungur bai fraiere, compara cu Timișoara acest oraș minunat Arad, eu umblu săptămânal la Timișoara și sunt uluit de ce mizerabil si spart e orașul. Bineînțeles că mă uit in spate și pot sa observ că aradul pe vremea lui Dorel Popa era dezastru si acel primar a realizat unsingur lucru:modernizarea bisericii Maranata!!! Tu esti probabil pupincuristul altui partid si de aceea esti impotriva lui Falca asa cum sunt mulți pe aici.

 16. ai distrus un oras, nu itit este rusine!!!
  afara din viata politica si publica, la puscarie acolo iti este locul falcao!!

 17. Strada ghica voda elocventa pt administratia falca.(nu locuiesc acolo dar stiu ca acolo fiinteaza o scoala pt copii cu probleme de vedere nevazatori)in atatia ani nu au reabilitat nici macar trotuarele

  • Foarte adevărat ai grăit! Eu din păcate stau pe această stradă și am încercat de nenumărate ori să rezolvăm situația. Prin semnături adunate de la riveranii străzi,prin audiențe la domnul primar, printr-o serie de reportaje,dar finalul de fiecare dată a fost același… 0. Există ceva totuși foarte bizar la strada Ghica-Vodă.
   1. Este o stradă in zona A și plătim impozit pe măsură cu toate că nu avem șosea, nu sunt nici trotuare.
   2. De fiecare dată când apar comunicate de la primărie cu străzile care urmează a fi reabilitate, Ghica Vodă este prima pe listă,dar fără sorți de izbândă de fiecare dată.
   3. Dacă pentru noi cetățenii Aradului nu există respect,ar trebui să fie pentru copii și profesorii nevăzători care sunt pe strada Ghica-Vodă și își duc veacul la școala specială Sf. Maria.

Adaugă comentariu