Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Pentru a răspunde normelor şi standardelor în vigoare cu privire la iluminatul public, Primăria Municipiului Reşiţa a extins reţeaua electrică de iluminat public în zona str. Domanului – DN 58 (tronsonul km 44+070 – km 44+418).

Noul tronson de reţea se compune din zece stâlpi metalici cu înălţimea de zece metri, echipaţi cu aparate de iluminat public cu puterea de 150 W fiecare şi amplasaţi pe partea stângă a carosabilului, în sensul de mers spre Anina. Pentru asigurarea iluminatului public, în tunelul existent pe DN 58, au fost montate două aparate de iluminat public cu puterea de 70 W fiecare, conectate la reţeaua nouă de iluminat public”, se arată într-un comunicat emis de către Biroul de presă al Primăriei Reşiţa.

Potrivit documentului, valoarea aproximativă a lucrărilor se ridică la aproximativ 80.000 de lei, fiind realizată în totalitate din fonduri proprii ale comunităţii locale. Aceasta „a fost deja recepţionată, iluminatul rutier pe această porţiune de drum corespunzând parametrilor proiectaţi”, se mai arată în documentul citat.

Adaugă comentariu