Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Premierea celor mai buni sportivi ai județului Caraș-Severin din anul 2013 va avea loc la sfârșitul acestei luni, cu ocazia Serbărilor Reșiței.

 Anunțul a fost făcut de Cătălin Hogea, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul instituției pe care o conduce.

„Așa cum am promis la începutul anului, a venit și momentul să vorbim cu certitudine de premierea celor mai buni sportivi ai județului Caraș-Severin, a spus Cătălin Hogea. Încă de la început vreau să mulțumesc Primăriei și Consiliului Local Reșița, care sunt parteneri loiali în colaborarea cu noi și care ca și anul trecut sunt singurii care ne sprijină să ținem acest eveniment. Așa cum am convenit cu cei de la Primărie, premierea va avea loc în perioada 27-29 iunie, la Serbările Reșiței. Am dorit să fie un cadru mai festiv, având în vedere această manifestare, iar eu cred că acești sportivi merită să fie văzuți de publicul larg, pentru că aduc an de an rezultate și fală acestui oraș. Cred că și acești merituoși sportivi ai județului Caraș-Severin, luptători, atleți, gimnaști, echipa de automobilism, celelalte sporturi olimpice și neolimpice merită o mai mare atenție din partea tuturor autorităților. O să facem o adresă către toate primăriile de oraș, poate reușim să primim ceva, dar așa cum vedeți, este viața din ce în ce mai grea, bani din ce în ce mai puțini, iar sincer să vă spun nu-mi fac mari iluzii că vom primi cine știe ce.”

Cel mai bun sportiv al județului Caraș-Severin în anul 2013 este luptătorul Vlad Caraș, de la Clubul Sportiv Municipal Reșița.

1 Comment

  1. Pe acest director unde l-ati mai gasit………….important insa e faptul ca multumeste din inima partidului si conducatorului iubit.TERMINATI cu politicul in SPORT nu are nici o legatura una cu alta,si apropo premierea sportivilor se face la sfarsit de an NU………….dupa ploaie parazol……..

Adaugă comentariu