Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Una din primele sarcini ale noului director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin este întocmirea clasamentului celor mai buni sportivi pe ultimul an. Narcis Lazăr spune că va iniția toate demersurile necesare pentru ca sportivii din top să aibă parte și de o premiere decentă.

„În acest an încercăm prin toate mijloacele pe care le avem la dispoziție să obținem fonduri necesare de la instituțiile abilitate pentru a putea realiza premierea celor mai buni sportivi din Caraș-Severin. Ne dorim să organizăm la un nivel cât mai mare această premiere. Acest lucru spun eu că este unul normal și sper să am susținerea instituțiilor care pot face această premiere prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin. Noi suntem în faza centralizare a datelor celor mai buni sportivi și îi vom invita și pe conducătorii cluburilor din Reșița să ne ajute. Ne vor sprijini în alcătuirea clasamentului Clubul Sportiv Municipal Reșița, Clubul Sportiv Școlar Reșița și Clubul Sportiv Universitatea Reșița”, a declarat Narcis Lazăr, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Caraș-Severin.

Cei mai valoroși sportivi din județ provin de la cele trei mari cluburi reșițene, CSM, CSȘ și CSU Reșița. Este foarte probabil ca în acest top să fie mulți sportivi de la aceste grupări. Luptătorul Andrei Franț este numărul 1 în topul CSM, Alin Știrbu a fost desemnat cel mai bun sportiv de la CS Universitatea, iar înotătorul Denis Popescu este pe prima poziție în clasamentul întocmit de CSȘ Reșița.

Adaugă comentariu