Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În pauza meciului Metalul Reșița – FC Olt Slatina au fost premiate campioanele județene la fotbal, categoriile Juniori C și E.

Ambele campioane ale județului Caraș-Severin la fotbal Juniori C și Juniori E provin de la Centrul de copii și juniori din Valea Domanului. Acestea au evoluat în campionatele organizate de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin sub denumirea de Metalul Reșița, fiind pregătite de foști fotbaliști ce au apărat în trecut cu succes culorile tradiționale roșu și negru. Premierea a fost oficiată de președintele AJF Caraș-Severin, Viorel Lolea.

Echipa de juniori C este antrenată de Petre Panescu și a câștigat faza județeană cu 53 de puncte, având 17 victorii, două egaluri și o singură înfrângere în acest sezon. De asemenea, formația reșițeană a avut cel mai bun atac din serie, cu 110 goluri marcate, precum și cea mai bună apărare, cu doar trei goluri primite. Reșițenii s-au calificat pentru faza interjudețeană a Campionatului Național de Fotbal al Juniorilor C, unde se confruntă în dublă manșă cu LPS Banatul Timișoara. În meciul tur, timișorenii s-au impus în Valea Domanului cu 4-1. Meciul retur are loc marți, 27 mai, la Timișoara.

Echipa de Juniori E de la Metalul Reșița este pregătită de Roco Sandu. La această categorie de vârstă, reșițenii au făcut parte din Grupa I, pe care au câștigat-o cu 62 de puncte, cu 19 victorii, cinci egaluri și nicio înfrângere. În finala județeană, Metalul a dispus în dublă manșă de câștigătoarea Grupei a II-a, Gloria Reșița, calificându-se la faza interjudețeană, unde a întâlnit pe LPS Banatul Timișoara. Timișorenii au câștigat meciul tur cu 8-1, iar în retur, pe Bega, scorul a fost egal, 1-1.