Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Conducerea Poştei Române, prin purtătorul de cuvânt, asigură pensionarii caransebeșeni că îşi vor primi drepturile băneşti, iar după stabilirea prejudiciului se face plângere la Poliţie!

În urma articolului „Poştăriţă dispărută cu banii de pensie“, apărut azi în Jurnal de Caraș-Severin și pe CAON, preluat de presa naţională şi locală, conducerea Poştei Române a trimis câteva precizări.

„Factorul poştal din cadrul Oficiului Poştal Caransebeş nu s-a prezentat la serviciu din data de 24 mai 2019. Fiind absentă nemotivat, aceasta a primit, trei zile la rând, de la reprezentanţii Oficiului Judeţean de Poştă Caraş Severin, adrese scrise prin care i se solicita să se prezinte la locul de muncă. În paralel, s-au demarat cercetări la nivel intern şi s-a constatat că factorul poştal ar fi achitat, în fals, un număr de mandate de asigurări şi handicap. Întrucât aceasta nu a răspuns niciunei solicitări de revenire la locul de muncă, conform prevederilor legale în vigoare de la nivelul companiei, acesteia i s-a desfăcut contractul de muncă. Totodată, reprezentanţii companiei au demarat o cercetare internă care este în curs de desfăşurare pentru a stabili exact care este prejudiciul adus companiei. Până la finalizarea cercetării, nu putem spune cu exactitate suma. Abia după stabilirea prejudiciului, ne vom îndrepta către Poliţie, care va lua măsurile legale.
Menţionăm că persoanele păgubite îşi vor primi imediat drepturile băneşti, de la Poşta Română, iar compania îşi va recupera, la rândul ei, suma, prin deschiderea unui proces împotriva salariatul vinovat. Menţionăm că aceasta se află la prima abatere, de când este angajat al Poştei Române“, ne-a precizat Claudia Bibire, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Poşta Română.

Nina Curiţa

1 Comment

  1. Deci Posta tine de o luna sub pres cazul, doar doar sa nu se afle. Si de o luna nu-s in stare sa afle cati bani lipsesc :)))))))))

Adaugă comentariu