Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Iar calea ferată Oraviţa-Anina nu se închide, spune ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, despre aşa-zisa închidere a Semmeringului bănăţean!

După diverse apeluri făcute în spaţiul public, după ce chiar ministrului de Interne i s-a cerut să facă demersurile legale pentru ca Semmeringul să nu se închidă, Marcel Vela a venit cu câteva precizări dure, îndeosebi la adresa şefilor CFR încă rămaşi pe funcţii.

„Dacă cineva se mai îndoia că pesediştii puşi în funcţii de conducere în deconcentrate sau companii naţionale au fost promovaţi pentru că iubesc România şi nu pentru că au interese politice pesediste, cu noul subiect al închiderii liniei de cale ferată Anina – Oraviţa şi-au cam dat arama pe faţă.Pe scurt: cei încă rămaşi în funcţii, la CFR şi la Regionala Timişoara, semnalizează mereu că ar trebui să fie schimbaţi. După ce mai multe ONG-uri, parlamentarii liberali sau primarul de la Anina ne-am luptat în vară să stopăm decizia Cucului de la Transporturi de a închide această linie, iată că puii lăsaţi în cuiburile din sistem, în loc să crească frumos, au aceleaşi apucături ca şi părintele lor spiritual. Cert este un lucru: Ministrul Bode nu a luat decizia închiderii Semmeringului bănăţean! Este o măsură anunţată de cucii de pe crengile ministerului, iar domnul ministru Bode va lua măsuri ca să le oprească aceste porniri cuciste! Partea frumoasă este că acum şi unii lideri PSD s-au trezit în miez de iarnă ca să ceara stoparea acestei decizii pesediste, deşi când se plimba Cucul prin judeţ, era lăudat şi apreciat ca fiind cel mai deştept ministru din Guvernul Dăncilă… Cei care cred că lumina vine direct de la PSD sau că funcţia publică este ceva cu care trebuie să te joci se înşeală. Domnul Bode menţine deschisă calea ferată Oraviţa-Anina. Trebuie închise doar pornirile cuciste de pe Semmeringul bănăţean!“, susţine ministrul Afacerilor Interne.

N.C.

5 Comments

  1. Foarte grav cum continua Circul de la Caracal. Implicati-va imediat cu toata forta.

Adaugă comentariu