Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Până şi la urechile primarului Reşiţei au ajuns zvonuri cum că-i merge bine şi că ar fi furat bani ca să-şi facă blocul. Edilul a precizat însă că, din fericire, are prieteni care-i sar în ajutor la nevoie, aşa cum e omul de afaceri Romeo Dunca.

A umblat vorba prin târg că lucrările au reînceput la clădirea despre care spune că este blocul lui Nelu Popa (de fapt a Banat Real Estate). „Da, am început lucrările la bloc, confirmă primarul Reşiţei. Pentru cei care sunt curioşi ce şi cum, şi dacă am furat, şi de unde sunt banii, în luna noiembrie am vândut 33% din acţiunile firmei Banat Estate lui Romeo Dunca, un prieten de-al meu care şi-a vândut nişte participaţii şi a luat câteva milioane de euro din Austria, şi a venit să mă sprijine să termin această investiţie“.

Şeful administrativului reşiţean a precizat că lucrările au demarat în ultima decadă a lunii ianuarie, „sperăm să terminăm suprastructura până în mai, iunie, şi clădirea să fie la cheie până în noiembrie, decembrie, anul în curs. (…) Mai avem încă cinci etaje de rezidenţial – 71 de apartamente cu două, trei sau patru camere –, în afară de care mai avem spaţii de închiriat, de birouri, la parter şi la demisol, unde avem circa 2.800 de metri pătraţi închiriabili“.

Pentru a răspunde zvonurilor dacă ar fi furat ca să-şi continue lucrările la bloc, Ioan Popa a răspuns: „Este corect, am auzit şi eu într-o discuţie că primarului a început să-i meargă bine, că-şi dă drumul la bloc. Nu, primarul are prieteni buni, care-i sar în ajutor atunci când are nevoie de ei“.

3 Comments

 1. E plina Romania de curiozitati. Cum nu mai este Videanu mare sef cum nu mai face bani, cum a plecat FrunzaVerde cum cum a diparut norocul. La fel cu Vela Mar(i)cel. Cu fostul de la Otelu Rosu. De la Bocsa. Nu mai vorbesc de Herculane. Mai putin si era vestit in Costa Rica. Apropo, nu-si mai cumpara blonda posete din piele de crocodil.

 2. Ideea e ca acum 2 ani, acum 1 an, ai mintit ca spuneai ca in 2-3 luni pornesti …
  De ce justifici, treaba ta cu cine faci blocul ! Asta cu furatul, vorbele in targ sunt lungi, viata e lunga si tot asa !

  Toti care te cunosc sunt siguri, siguri, de cinstea ta !

  Sper sa vina o vreme in care o sa regasim in realitate realizari cel putin la fel de frumoase ca vorbele cu care alimentezi zilnic presa, pe care le reiei periodic.
  Orasul e sarac de prea mult timp, are nevoie de o minte providentiala, de un om serios, care are compasiunea in suflet , care sa creeze o comunitate in jurul lui.
  Cu toate succesele , pe care sper sa le ai, ai ratat exact asta. Resita nu a devenit comunitate nici pe timpul tau !

 3. In sfarsit avem si noi un bloc modern ,sunt curios cati vor cumpara apartament si la ce pret din blocul acesta,se spune ca vor fi preturi bune de la 80.000 euro/ap !.

Adaugă comentariu