Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Primarul Reşiţei, Ioan Popa, şi-a semnat declaraţia în faţa unui notar public, documentul fiind postat de edil pe o reţea de socializare.

„Într-o societate în care avem deficiențe în mai toate domeniile, politicienii găsesc de cuviință să-și acorde avantaje. Unul dintre acestea este pensia specială pentru aleșii locali (primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene). În calitate de primar, familiarizat cu problemele sociale ale comunității, am decis să renunț, prin act notarial, la pensia specială făcută cadou de o clasă politică iresponsabilă“, nota Ioan Popa, primarul Reşiţei, pe o reţea de socializare.

„Renunţ de bunăvoie, definitiv şi irevocabil la dreptul conferit de lege privind indemnizaţia lunară pentru limită de vârstă (pensie specială) de care aş putea beneficia în urma mandatelor de primar. Dau prezenta declaraţie spre a servi la organele competente, în vederea luării în considerare la calcularea drepturilor mele băneşti sau oriunde necesitatea o va cere“, scrie în document.

A.M.