Caraş-Severin, Romania

SLATINA-TIMIŞ – Un român stabilit în Germania îşi deschide o făbricuţă şi în Caraş-Severin, după cea pe care o are deja, de câţiva ani, la Constanţa. Investiţia a demarat de curând şi, după cum anunţa în primăvara aceasta primarul Gheorghe Roma, va crea 20 de noi locuri de muncă în localitate.

Investitorul este de origine română şi a plecat din ţară înainte de 1989. În toţi aceşti ani a pus bazele unei firme de confecţii metalice în Germania, după care a deschis una şi în România, la Constanţa. Fabrica de confecţii metalice care se ridică în prezent la Slatina-Timiş este amplasată, după cum ne-a mai spus primarul Roma, pe terenul din partea dreaptă de la intrarea în comună. Mai mult, acelaşi investitor a mai concesionat o parcelă în comună, pentru a deschide şi o fabrică de sucuri naturale.

„Oţelul este adus din străinătate, iar firma lui produce piese pentru maşini. E foarte important că am reuşit să atragem un investitor la Slatina-Timiş, iar, pe lângă faptul că se creează noi locuri de muncă, banii din impozite şi taxe vor intra la bugetul local. În această toamnă sper că fabrica se va deschide, iar pentru viitor acelaşi investitor a concesionat deja un teren pe care vrea să construiască, tot la Slatina-Timiş, şi o fabrică de sucuri din fructe”, ne-a mai spus Gheorghe Roma

Adaugă comentariu